Iskolaérettségi felmérés

 

Ha tudni szeretnéd, mely területekre lenne érdemes odafigyelned gyermeked fejlődését illetően, kérd az iskolaérettségi felmérést!

Kinek javasolt az iskolaérettségi felmérés?

 

Azoknak a gyerekeknek javaslom, akik 2022. szeptemberében kezdik meg az első osztályt az iskolában.

 

Mire jó ez a felmérés?

 

Az iskolaérettségi felmérés során nagyon részletes képet kapunk gyermeked fejlettségi szintjéről számos területet illetően.

Mivel az iskolakezdésig még több, mint fél év van hátra, az elmaradottabb területeket célzó fejlesztő játékok, feladatok segítségével gyermeked képességei elérhetik az iskolakezdéshez szükséges minimum szintet. Így nem áll fenn a veszélye annak, hogy nehézséget fog okozni számára az írás, olvasás, számolás elsajátítása.

Az utóbbi évek tendenciái szerint nagyon sok gyermek kezdi meg az első osztályt úgy, hogy nincs birtokában a megfelelő szinten fejlett részképességeknek. Ezek az elmaradások iskolába lépés után halmozódnak.

Hogyan történik a felmérés?

 

A felmérés helyszíne kívánságod szerint a ti otthonotok, vagy az általam berendezett fejlesztő helyiség (a fenti képeken láthatsz belől részletet).

A felmérésen megfigyelőként te is jelen lehetsz, de meg foglak kérni, hogy csak akkor segíts a gyermekednek, ha ő ezt kifejezetten kéri.

Maga a felmérés a gyermeked számára játékos feladatokból és mozgásokból áll. Mivel az időtartama elég hosszú (1,5 óra), két részletben is elvégezhetjük egy kis szünettel.

A felmérés után egy másik időpontban találkozom veled, amikor a kiértékelt eredményt bemutatom neked. Ekkor fény derül rá, hogy mely területeken vannak esetleges elmaradások.

 

Mi történik a felmérés után?

 

Az eredmények birtokában több lehetőség közül is választhatsz.

Egyéni fejlesztő 

foglalkozás

 

Csoportos fejlesztő foglalkozás

  

Otthoni mozgásfejlesztő torna

Mennyibe kerül a felmérés?

 

Iskolaérettségi felmérés + szülői konzultáció: 4900 Ft  MOST INGYENES

Hogyan tudok jelentkezni?

 

Kérlek, írj az alábbi email címre, vagy keress telefonon:

Email: sulivaroprogram@gmail.com

Telefon: 06-20-3976049